Werkplekbeheer en systeembeheer

Waarom uw werkplekbeheer en systeembeheer uitbesteden?

  • Tot ca. 175 werkplekken meestal goedkoper dan eigen beheer
  • Altijd de juiste kennis flexibel beschikbaar
  • U hoeft geen rekening te houden met uitval door ziekte etc.
  • Zekerheid dat u kunt terugvallen op een stabiele partner
  • Altijd een stabiele ICT omgeving

Continuïteit en stabiliteit

Vervelend, uw computer doet niet wat u wilt. Net nu die belangrijke mail er uit moet… Herkenbaar? Niets is belangrijker dan continuïteit en stabiliteit. Wij verzorgen het werkplekbeheer en het systeembeheer. Wij zorgen dat uw computers het doen. We onderhouden ze, houden ze virus vrij, vervangen, repareren en vóórkomen problemen. Op uurbasis, via strippenkaarten (met korting) of op abonnementsbasis voor een vast bedrag per dag. Wat u wilt.

Voorkom productiviteitsverlies

Uw bedrijf is afhankelijk van goed functionerende ICT systemen. Een werkplek of server die het niet doet veroorzaakt al snel een aantal uren productiviteitsverlies. Om dit te voorkomen is goed werkplekbeheer essentieel. Die zorg nemen wij u graag uit handen.

Sluit risico’s uit

Tot 175 werkplekken is het voor bedrijven meestal niet rendabel om werkplekbeheer of systeembeheer zelf te doen en hier iemand voor aan te nemen. Maar het werkplekbeheer moet wel met regelmaat gedaan worden. Bijvoorbeeld om de vele updates van Microsoft Windows uit te voeren. Noodzakelijk, want hier zitten vaak belangrijke beveiligingsupdates tussen en u wilt niet het risico lopen dat kwaadwillenden toegang krijgen tot uw bedrijfsnetwerk en vertrouwelijke gegevens. Ook wilt u geen risico nemen met uw antivirus software. Ook die moet altijd up-to-date zijn.

werkplekbeheer Vallei-ICT Ede

Werkplekbeheer en systeembeheer bij Vallei-ICT

Bij Vallei-ICT heeft u altijd de beschikking over flexibel inzetbare ICT experts. Ook is het natuurlijk  prettig dat u naast het werkplekbeheer ook voor al uw overige ICT problemen altijd ergens terecht kunt.

Heeft u wel de beschikking over interne beheerders? Die ondersteunen we ook graag, bijvoorbeeld om calamiteiten op te vangen. Meer informatie hier over vindt u op onze pagina  ‘Ondersteuning ICT en IT afdelingen en beheerders‘.