E-mail en e-mail nieuwsbrieven

Altijd en overal toegang tot uw e-mail

Uw mail

 • gecontroleerd op spam
 • gecontroleerd op virussen
 • via beveiligde verbinding (SSL)
 • beschikbaar op bijna elk apparaat (PC, Smartphones en Tablets, Android en iPhone)
 • goede back-up
e-mail op telefoon en laptop

E-mail

E-mail is een bedrijfskritische toepassing. Het is de belangrijkste manier om intern en extern te communiceren. Bedrijfszekerheid, continuïteit en flexibiliteit staan voorop bij de keuze van de juiste e-mailprovider. Wordt inkomende mail gecheckt op malware en spam? Is uw maildienst altijd beschikbaar en wordt gegevensverlies voorkomen? U wilt uw mail ook op uw smartphone of tablet kunnen afhandelen? Wij zetten uw mailserver op (o.a. Microsoft Exhange en Kerio Connect), stellen de juiste protocollen in (POP3, IMAP en SMTP), verzorgen een beveiligde verbinding (SSL en S/MIME), regelen uw accounts in en zorgen er voor dat u productief blijft. Altijd, overal.

E-mail handtekeningen

U wilt dat uw e-mails op een uniforme wijze verzonden worden. Wij zorgen voor een ontwerp volgens uw huisstijl en de implementatie van de handtekening voor al uw werknemers. Omdat niet alle mailprogramma’s goed om kunnen gaan met HTML-handtekeningen wordt ook een ‘plain-text’ versie aangemaakt. Met behulp van software worden persoonlijke variabelen (per persoon of afdeling) automatisch per gebruiker aangepast. Ook rol-afhankelijke variabelen zijn mogelijk. E-mail vanuit uw sales afdeling kan dan bijvoorbeeld voorzien worden van een actuele actie en die van uw klantcontactcenter van Social Links. Zo houdt u altijd controle over de uitstraling van uw uitgaande e-mail.

e-mail kerio connect
e-mail gehost Exchange server
e-mail via Outlook

Voorkom dat uw mail als spam wordt gezien

Wilt u professioneel aan de slag met (e-mail) nieuwsbrieven? Dan is een goede e-mail-service-provider (ESP) een must. Wij helpen u bij de selectie en zorgen er voor dat uw nieuwsbrief goed wordt verzonden en leesbaar is in de gangbare browsers (zoals Chrome, Safari, Internet Explorer) en mail-cliënts (Outlook, Gmail), op PC’s en op smartphones. Een goede provider verkleint ook de kans dat uw mailing als spam wordt gekenmerkt.

Uw e-mailings professioneel opgemaakt en volledig verzorgd

Professionele mailings versturen aan uw klanten en relaties? Wij regelen opmaak, verzending en rapportage. We weten wie uw e-mail leest en waar, wanneer en met welke software uw mail wordt gelezen. Uw mailings kunnen gesegmenteerd worden naar doelgroep, resultaten kunnen vergeleken worden met branchegenoten. Exact weten hoe vaak uw mail wordt geopend? Op welke links er wordt geklikt? En door wie? Vraag naar de mogelijkheden en neem nu contact op.

Voordelen professionele e-mailings

 • deel kennis en bevestig uw autoriteit op uw vakgebied
 • informeer en activeer uw doelgroep
 • genereer extra omzet
 • blijf in contact met uw klanten en bouw een band op
 • professionele rapportage mogelijkheden
 • prettig leesbaar en opgemaakt conform uw huisstijl