ICT regie

Eén aanspreekpunt voor al uw ICT-zaken

Eén bedrijf komt om uw computer te repareren, een ander levert bij u de mobiele telefonie en dan heeft u nog iemand voor uw vaste of VoIP telefoons? Oh ja en een internet provider. Oeps… ook nog een hostingprovider. En de printers en kopieerapparaten? Verwarrend? Wij nemen graag de regie van u over en opereren als uw centrale aanspreekpunt voor al uw ICT-zaken. Overzichtelijk en wel zo makkelijk.

Ook bij grote ICT projecten zoals migraties of het aanleggen van een nieuwe ICT-infrastructuur nemen wij u graag de zorg uit handen. Onze ICT experts zijn het gewend om als projectmanager de regie te nemen over complexe ICT projecten en deze aan te sturen. We bieden u één vast aanspreekpunt voor zowel interne als externe betrokken partijen. Wij nemen de regie in handen, stellen duidelijke projectkaders vast en zorgen dat alles vlot en volgens afspraak opgeleverd wordt.

Wij kunnen daarnaast uw bedrijf en uw interne ICT afdeling ondersteunen in het samenbrengen van gebruikersverwachtingen en ICT verantwoordelijkheden. Als onafhankelijke derde partij is het voor ons makkelijker aansluiting te vinden met interne klanten. We bieden daarbij zowel strategisch advies als efficiënte operationele ICT diensten die uw organisatie ondersteunen. Zoals support, server installatie en werkplek, systeem en netwerkbeheer.

Voordelen van externe ICT regie

  • Als externe partij makkelijker aansluiting met interne klanten, de gebruikers
  • We vertalen uw bedrijfsstrategie naar concrete ICT oplossingen
  • Bedrijfsprocessen en randvoorwaarden onafhankelijk in kaart gebracht
  • Brede ervaring in strategie en implementatie
  • Altijd specialisten en expertise binnen handbereik