Over Vallei ICT

De ICT specialisten van Vallei ICT leren u snel en grondig kennen.

Wij begrijpen uw wereld, uw vragen, uw organisatie. En we weten hoe we u daarin kunnen ondersteunen. Door met u te praten, veronderstellingen te toetsen en door open en direct met u af te stemmen. U wilt met ons in zee omdat wij de juiste vragen stellen. En op een prettige en informele manier met u samenwerken. U kent ons, wij kennen u. We bieden oplossingen die u verder helpen. Niet omdat het ‘trendy’ is, niet omdat een ander het ook doet maar omdat we u de beste oplossing willen bieden. We komen niet in pak en werken tegen schappelijke tarieven.

We helpen efficiënt en vóórkomen ICT-problemen.

Er voor zorgen dat ú kunt werken. Dat doen we. Dat uw netwerk betrouwbaar is en berekend op uw wensen. Dat uw computers het goed doen. Dat alles verbonden is met uw netwerk.

Netwerken aanleggen, servers instellen en beheren. Werkplekken aansluiten op het netwerk en zorgen dat uw toepassingen beschikbaar zijn. Dat uw data veilig is en beschikbaar. Dat de back-ups in orde zijn, dat er op virussen gescand wordt. Dat problemen snel en efficiënt verholpen worden. Of nog beter: voorkomen.

Zodat u met plezier en vertrouwen achter uw computer ‘kruipt’.

De boel moet gewoon werken. ICT-toepassingen worden steeds complexer. Veranderingen en innovaties volgen elkaar snel op. Voor ons leuk en uitdagend om bij te houden. Voor u bijna ondoenlijk. U kunt zich focussen op uw kerntaken. Onze focus ligt op ICT-toepassingen. Die zorg nemen wij u uit handen.

Op basis van kennis, interesse én passie.

Onze experts werken met u samen aan effectieve ICT-oplossingen. We zoeken naar de beste oplossing voor u. Als aanvulling op uw eigen ICT-afdeling of in plaats van. Uitvoerend, regie-voerend, adviserend. Met één doel voor ogen: uw bedrijfsprocessen optimaal inrichten en ondersteunen. En dat doen we met passie. En we zijn er goed in. We werken naar tevredenheid voor ruim 60 klanten. Lokaal en regionaal, in Ede (De Reehorst, OVD), Veenendaal (St. Jude Medical, Experda) en Wageningen (Junushoff) maar ook voor klanten in Utrecht (KNOV), Amsterdam (Hotel Toren), Rotterdam en Breda (SRB).

Geworteld in de Gelderse Vallei.

Vallei ICT is een ICT-specialist met wortels in de Gelderse Vallei en gevestigd in Ede. Goed voor ruim 25 jaar ICT-ervaring, verantwoordelijk voor meer dan 60 klanten en het beheer over bijna 1000 werkplekken. Een stabiele partner. Betaalbaar, betrouwbaar en bereikbaar.

Wij kunnen u helpen!

Of het nu gaat om werkplekbeheer of Cloudoplossingen, bellen via internet (VoIP) of beveiliging van uw data, wij zijn er voor ú. Kennismaken? Neem dan nu contact op.