Hosting

Is uw website snel genoeg?

Wij zorgen dat uw (potentiële) klant úw site bezoekt en niet die van een concurrent.

Uw site

  • Altijd bereikbaar
  • Snelle laadtijden
  • Beschermd tegen aanvallen
hosting websites

Voorwaarden hosting: bereikbaarheid, snelheid en veiligheid

Bereikbaarheid, snelheid en veiligheid. Dat zijn de drie essentiële voorwaarden bij het kiezen van de juiste hosting partij. U wilt tenslotte dat uw website altijd goed bereikbaar is. Optimaal beveiligd. En snel. Maar waar brengt u uw website dan onder? De keuze aan hosting-providers is enorm. Goedkoop is helaas vaak duurkoop. Wij stellen samen met u een programma van eisen op en brengen uw web- en e-commerce site onder bij gespecialiseerde partners die voldoen aan uw eisen.

Goede gebruikservaring staat voorop

Sterke schommelingen in bezoekersaantallen? Bijvoorbeeld door reclameacties? Juist dan moet uw site natuurlijk goed bereikbaar zijn. En niet traag worden door het toegenomen aantal bezoekers. Duurt het te lang voor uw site is geladen? Dan is de bezoeker al weer weg. Ten koste van het resultaat van uw actie. De snelheid van uw website is een belangrijk onderdeel van de gebruikservaring. Ook uw positie bij zoekopdrachten wordt door de laadtijd beïnvloed. Dat betekent dat uw website ook minder goed vindbaar is als deze te langzaam laadt.

Cloud hosting

Ook wanneer u in de Cloud werkt – met bijvoorbeeld Microsoft Office 365 – is een goede hostingprovider van groot belang. U wilt tenslotte dat uw documenten snel en betrouwbaar vanaf elke locatie toegankelijk zijn om optimaal te kunnen samenwerken. Dit stelt specifieke eisen aan de hosting partij. U wilt bijvoorbeeld snel kunnen opschalen wanneer nodig. In het geval van groei of bij tijdelijke personeelspieken. Uw data moet veilig worden opgeslagen en niet toegankelijk zijn voor derden. Waar staat uw data? In Nederland, elders in Europa of buiten Europa. Welke wetten gelden daar? Lees hier meer over de voor- en nadelen van het werken in de Cloud.

Volledig ontzorgd

Natuurlijk regelen wij naast hosting ook uw domeinregistraties en zijn wij (technisch) gesprekspartner van de hosting-provider. Geen technisch gedoe meer voor u. We ontzorgen u volledig.